Besturingstechniek

  Dat er meerdere wegen naar Rome leiden, geldt zonder meer voor de automatisering. En ook hiervoor geldt, het vertrekpunt is medebepalend voor keuzes die u nu maakt: DCS, IPC’s, of een (soft-)PLC? Welk systeem is voor uw situatie het meest geëigend? Wel of niet redundant? Een centraal I/O-systeem, of juist een decentraal (remote) I/O-systeem? Welk type netwerk is het meest toepasselijk voor uw situatie?
   
  Veel systemen gaan gebukt onder een overload aan dataverkeer met onacceptabele response- of cyclustijden. Een zwaarder systeem ligt dan wel voor de hand. Maar is efficiënter communiceren niet een betere oplossing?
   
  AuteQ onderzoekt de situatie en mogelijkheden en voorziet u van een passend antwoord. Onze adviezen zijn niet gebaseerd op globale kennis, maar op kennis van details én op veel ervaring. Daarom komen wij met onderscheidende oplossingen. Met oplossingen die werken en waar u en uw medewerkers plezier van hebben. 

  Nieuws


  • ABZ Diervoeding investeert in automatisering
   De komende tijd wordt de aansturing van de productie bij ABZ Diervoeding gemoderniseerd. De hard- en software worden vernieuwd of aangepast.
  • Van Dijk Veevoeder en Kunstmest automatiseert doseerinstallatie
   Van Dijk te Rasquert neemt eerste stap in vernieuwing van automatisering ten behoeve van de productie van veevoeders.
  • Automatisering vernieuwd bij Agrifirm (Emmeloord)
   AuteQ heeft de oude besturingsinstallatie bij Agrifirm te Emmeloord geheel vervangen door een nieuwe combinatie van hardware en software.
  • Bekijk ons volledige nieuwsoverzicht