Elektrotechniek

  Rekening houdend met normen, richtlijnen en voorschriften ontwerpt en realiseert AuteQ de elektrotechnische installaties ten behoeve van industriële productiesystemen. Veel productielocaties hebben op hun terrein een 'eigen' transformator staan. Vanaf dat punt pakken we de draad op. We engineeren het complete energiedistributiesysteem, de verdeelinrichtingen en het netwerk van voedingskabels, om er voor te zorgen dat er voldoende stroom aanwezig is op de plek waar dat nodig is.
   
  Maar AuteQ doet nog meer. Zo kunt u ook voor de engineering van het elektrotechnische deel van de besturingsinstallatie, MCC-panelen met standaard motorgroepen, frequentiegeregelde motorgroepen, I/O-systemen, sensoren, noodstopcircuits en intrinsiek veilige circuits in Ex-omgevingen bij ons terecht. 

  Nieuws


  • ABZ Diervoeding investeert in automatisering
   De komende tijd wordt de aansturing van de productie bij ABZ Diervoeding gemoderniseerd. De hard- en software worden vernieuwd of aangepast.
  • Van Dijk Veevoeder en Kunstmest automatiseert doseerinstallatie
   Van Dijk te Rasquert neemt eerste stap in vernieuwing van automatisering ten behoeve van de productie van veevoeders.
  • Automatisering vernieuwd bij Agrifirm (Emmeloord)
   AuteQ heeft de oude besturingsinstallatie bij Agrifirm te Emmeloord geheel vervangen door een nieuwe combinatie van hardware en software.
  • Bekijk ons volledige nieuwsoverzicht