Diervoeding

  Productielijnen voor veevoeders, petfood of kalvermelk in bulk, zakgoed of kleinverpakking: voor AuteQ is het bekend terrein.

  Al lange tijd zijn we actief binnen de diervoedingssector; voor deze branche hebben we dan ook de nodige projecten op het gebied van hardware en software gerealiseerd. Belangrijk kenmerk voor de productie binnen deze sector is flexibiliteit. Een spanningsveld tussen logistieke optimalisatie (kosten), ordergestuurde productie, beperkte opslagcapaciteit en hoge doorstroomsnelheden van goederenstromen maakt flexibiliteit met behoud van overzicht noodzakelijk.

  De MES-software van AuteQ geeft planners en operators de middelen in handen om iedere dag deze uitdaging met een goed gevoel aan te gaan. En ondanks al deze flexibiliteit en snelheid wordt alles geregistreerd met betrekking tot gebruik (managementinformatie) en verbruik (tracking & tracing).

  Nieuws


  • ABZ Diervoeding investeert in automatisering
   De komende tijd wordt de aansturing van de productie bij ABZ Diervoeding gemoderniseerd. De hard- en software worden vernieuwd of aangepast.
  • Van Dijk Veevoeder en Kunstmest automatiseert doseerinstallatie
   Van Dijk te Rasquert neemt eerste stap in vernieuwing van automatisering ten behoeve van de productie van veevoeders.
  • Automatisering vernieuwd bij Agrifirm (Emmeloord)
   AuteQ heeft de oude besturingsinstallatie bij Agrifirm te Emmeloord geheel vervangen door een nieuwe combinatie van hardware en software.
  • Bekijk ons volledige nieuwsoverzicht