Voeding

  Producten bedoeld voor menselijke consumptie worden met de grootste zorg bereid. De bewaking van hygiëne en kwaliteit zijn daarbij van het grootste belang. Dit vergt extra aandacht van de mensen die er werken, de toeleveranciers waaronder de system integrator, en niet het minst van de techniek.

  Specifieke materialen, de wijze van monteren en ook de software moeten voldoen aan de hoogst mogelijk eisen. Nauwkeurig omschreven procedures, zogenoemde functional design specifications en testprocedures zorgen ervoor dat risico’s worden benoemd, geëlimineerd of beheersbaar worden gemaakt. Dit alles vraagt extra aandacht voor software.

  AuteQ
  heeft vele jaren ervaring in deze sector van onder meer bakkerijen, de productie van zoetwaren en melk(poeder)producten.

  Nieuws


  • ABZ Diervoeding investeert in automatisering
   De komende tijd wordt de aansturing van de productie bij ABZ Diervoeding gemoderniseerd. De hard- en software worden vernieuwd of aangepast.
  • Van Dijk Veevoeder en Kunstmest automatiseert doseerinstallatie
   Van Dijk te Rasquert neemt eerste stap in vernieuwing van automatisering ten behoeve van de productie van veevoeders.
  • Automatisering vernieuwd bij Agrifirm (Emmeloord)
   AuteQ heeft de oude besturingsinstallatie bij Agrifirm te Emmeloord geheel vervangen door een nieuwe combinatie van hardware en software.
  • Bekijk ons volledige nieuwsoverzicht