PLC

  De PLC (Programmable Logic Controller) is de Process Controller op uitvoerend niveau. De PLC bestuurt, meet en regelt hardwaresystemen zoals motoren, kleppen, wegers en lengte-opnemers. Afhankelijk van verstrekte opdrachten vanuit de MES-, SCADA- of HMI-applicatie wordt het productieproces in gang gebracht en gehouden. Vervolgens zorgt de PLC voor een juiste en precieuze volgordeafhandeling, ook als zich een ongebruikelijke of ongewenste situatie voordoet.
   
  Onze ervaring met PLC’s dateert van het begintijdperk van de Process Controller. AuteQ groeide telkens met de ontwikkelingen mee en werd zodoende expert in het programmeren van PLC's van onder meer Siemens, Allen-Bradley (Rockwell) en Mitsubishi. Ook op het gebied van de soft-PLC bent u bij AuteQ aan het juiste adres. 

  Nieuws


  • ABZ Diervoeding investeert in automatisering
   De komende tijd wordt de aansturing van de productie bij ABZ Diervoeding gemoderniseerd. De hard- en software worden vernieuwd of aangepast.
  • Van Dijk Veevoeder en Kunstmest automatiseert doseerinstallatie
   Van Dijk te Rasquert neemt eerste stap in vernieuwing van automatisering ten behoeve van de productie van veevoeders.
  • Automatisering vernieuwd bij Agrifirm (Emmeloord)
   AuteQ heeft de oude besturingsinstallatie bij Agrifirm te Emmeloord geheel vervangen door een nieuwe combinatie van hardware en software.
  • Bekijk ons volledige nieuwsoverzicht